2012/06/02

Inomhushelg

Jag har lyckats laga min dator! Duktiga jag! =) Tänk vad man hinner med en regnig helg.

Idag var ju planen att gpå Skrattstock och bara njuta av solen i det gröna gräset från tidig morgon till sen kväll. Men så kom hösten på besök och förstörde allt.
Jag kände mig helt handlingsförlamad imorse när jag insåg att det va typ 5 grader, spöregn och blåsigt som fan. Om man nu skulle göra ett försök att ta sig utanför dörren, hur skulle man klä sig? Vinterjacka? eller är den för varm? Regnjacka? för kall? Var har jag mina gummistövlar? Har jag ens några?
Det blev alldeles för jobbigt. -Vi satsar på att gå ut ikväll istället, tänkte vi och satte oss i bilen och drog till Bromma Blocks för lite shopping.
Väl hemma fick K problem med ryggen och började genast googla på vad det kunde vara: "En nerv i kläm?" "Kan det va kärlkramp?" "Hjärtattack?" "Nej guud det är nog kroppspulsådern som håller på spricka!!" "Eller nej, det är ju ischias jag har!!"
För att inte riskera hennes liv allt för mycket så valde vi nu en hemmakväll istället. Vin och kex står uppdukat och jag är ganska nöjd med det. Inomhushelg är inte så tokigt det heller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar