2014/12/31

Me vs Wallenstam

Då var vi här igen. Nytt ärende hos min hyresvärd Wallenstam. Ni som följt bloggen vet att jag alltid får svinkallt på vintern.

För några år sen drev jag ett ärende så långt jag kunde och orkade för att de skulle förstå och tro på mig. Det var ingen rolig historia då jag blev skrattad åt och förolämpad av Wallenstams "driftchef" eller vad det nu var. Skrev om det  HÄR och HÄR

Nu mailade kundservice igen om att de måste komma och mäta och fick svar att fastighetsskötaren ska kontakta mig..någon gång efter nyårshelgen.

Ikväll firar jag nyår hemma för första gången. Eftersom jag varit borta i ett år så tänkte jag att det skulle vara mysigt. Men det är inte så mysigt när man har 17-18 grader..så inte blir det så glammigt inte -Raggsockor och fårskinnstofflor på och sen ligga i soffan med fleecefilten över mig.. :-) Dock är jag ju ganska van så det blir nog en ok kväll skulle jag tro.

Vill önska alla läsare ett riktigt Gott nytt år! 2014 gav mig inte bara ny kunskap och erfarenheter utan gjorde mig till en gladare och lugnare person. Jag hoppas att 2015 blir minst lika bra nu när jag ska förvalta allt jag lärt mig.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar