2016/10/02

Hösten is coming!

Oktober! Det börjar kännas på riktigt som höst nu. Idag är det strålande sol och lönnarna utanför min balkong skiftar som vackert i färg där de svajar i solen. Några veckors sprakande färgspel får vi njuta av innan löven faller av och lämnar allt mörkt och trist.
MEN inte ska man deppa ihop för det. Mycket skoj har det varit under sensommaren som man kan leva på länge. September har ju varit fantastisk med sol och sommartemperatur nästan varje dag. Så det är kanske på tiden att vi får vänja oss med lite friskare vindar. Mycket skoj är ju också att vänta framöver. Har flera inplanerade festligheter att se fram emot. Och tänk ändå va mysigt att få kura inne med tända ljus och kolla på alla serier som har höstpremiär nu.

Den här veckan har jag tyvävr varit sjuk. En sån där jätteförkylning som däckar en och får en att inte tycka att något är värt att gå upp ur sängen för. Snörvel snörvel prosit...

Men igår kände jag att energin började komma tillbaka lite smått. Tog mig ut till affären och köpte godis, gick hem och fortsatte lägga mitt 1000bitars pussel..som btw nu snart är klart! Lyssnade på samtliga avsnitt av Rättegångspodden (som får min detektivsjäl att slå kullerbytta av glädje) hade ljus tända i hela lägenheten och tyckte att det var ganska mysigt att få en vilosam helg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar