2010/03/16

Sjukhuset 24h

Inatt vaknade jag med magont..trodde det var magkatarranfall..så tryckte i mig både Pepcid och Novaluzid..men det hjälpte inte. Det blev värre och värre och jag mådde jätteilla..försökte stapla mig till badrummet..ville smyga för att mamma låg o sov i mitt vardagsrum..det gick inte så bra.. Mammor vaknar av allt! Thank God she is here!

Efter 3e attacken och två kräkor så ringde mamma sjukvårdsupplysningen som sa att det var bäst att åka till Akuten..kl.var halv 2 och jag fick panik att jag skulle må dåligt i taxin..Fick fjärde attacken i taxin till St Göransakuten men överlevde med hjälp av taxichauförrens vilja att distrahera mig med hög popmusik(!?) I receptionen föröskte jag förklara mitt ärende och under tiden kollade recetionisten mkt konstigt på mig..jag fortsatte berätta att jag tryckt i mig säkert 10st novaluzid tuggtabletter.. Receptionisten började le och sa: Ja , jag ser det..du är alldeles Vit runt munnen! Haha, hon trodde nog att jag var en psykpatient som dreglat fradga först!

Vi fick vänta aslänge..men fick eget rum..mamma fick t.o.m en egen säng så vi kunde ligga där och vila:-) Efter några timmar kom provsvaren och fick då veta att det var gallan! Jag hade inte magkatarranfall utan gallvägskramp..antagligen av Citodon som jag äter för foten.
Kom hem halv 8..och sen dess har jag sovit.

Mycket konstigt dygn må jag säga..2 sjukhus inom 24h.

3 kommentarer:

 1. Din stackars stackare!! =(
  Mår du bättre nu?

  SvaraRadera
 2. Ja nu mår jag lite bättre..men fan va drygt det är! Svårt att äta för mår illa när jag inte äter och när jag äter gör det ont..
  Men men...jag har ju mamma kvar så det känns bra :-)

  SvaraRadera
 3. Men gud så hemskt, tur att mamma var där och kunde hjälpa dig! Hoppas det blir bättre för dig, din stackare!

  SvaraRadera