2011/06/20

Energiglaset fylls på så sakteligen..

Poco a poco så fylls mitt energiglas på. Egentligen kan jag inte ta äran för det för det är faktiskt helt o hållet mina vänner som gjort det åt mig.

För er som inte förstår vad jag menar med "energiglas" så va det en metafor en fd chef drog för mig när jag va lite utarbetad. Hon bad mig lista vad som tog energi av mig och vad som gav mig energi. Jag kontrade med att jag varken hade tid eller ork att göra allt det som gav mig energi. Då påminde hon mig att det är ju just det jag måste göra för att orka. När energiglaset är tomt behöver man sätta allt annat åt sidan och fylla på det med saker som får en att må bra. Först när man gjort det kan man ta tag i det andra, energikrävande sakerna i livet.

Så nu trycker jag in paus och plockar bort det energikrävande i mitt liv några dagar och ägnar mig bara åt det som får mig att må bra!

Fokuserar på att det snart är midsommar då jag ska få umgås med härliga vänner på bästa platsen. Sen är det bara några dagar kvar till semester med tjejerna. Underbart!!

2 kommentarer:

  1. Du är klok du! Ska också börja tänka på energiglaset. Kram

    SvaraRadera
  2. Gör det! Fyll på så det nästan rinner över =) Glad midsommar gumman! Kram

    SvaraRadera