2011/10/23

Festen

En oförglömlig helg har kommit till sitt slut. Varit på händelserik och spännande och lååång konferens/fest med jobbet. Den här gången med hela företaget, vilket är ganska många. Trots att jag får panik i så stora folksamlingar så lyckades jag ha riktigt trevligt och kom fram till att jag lärt känna många fler under detta år än jag trodde. På slutet tyckte jag att det var bekanta ansikten överallt =)
Det enda jag har lite ångest för är att jag inte upptäckte flipperspelshörnan tidigare! Nu hittade jag den först när festen va slut och jag panikspelade 10 spel på 5 min tills en vakt kom och drog bort mig därifrån. Självklart lämnade vi, jag o mitt gäng, lokalerna sista av alla 1500gäster. Tror det va samma vakt som tillslut fick ut oss genom dörrarna innan de låste dem.
Varför jag alltid är sist vet jag inte men hoppas det är för att jag har roligast =)

När man festar med sina kollegor upptäcker man ofta nya sidor hos dem, och hos sig själv också kanske. Några bättre några sämre. Just den här festen fick mig att inse att det är inte förrän man förstår som man förstår att det inte alltid är som det är. Det där lät kanske luddigt för er kanske men för mig är det glasklart!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar