2014/02/09

Snabbgenomgång

Så vad har hänt sen sist undrar ni..jo en hel del, så jag tar en snabbgenomgång.

Torsdag + Fredag
Två dagars spårning (i blötsnö och regn!!) resulterade inte i någon varg inte (så trött på älg, räv och hare just nu!!!) men däremot tjäder, järpe och orre. Just tjäder tyckte jag var väldigt häftigt, spåren är så speciella och tjädertuppen är så stor & snygg! 

Tjäderspår plus spillning

Tjädertupp. Foto: Maria Gimblad Levy
Efter spårningen i fredags var jag helt slut och trött på både skidåkning och umgänge. Det är ganska påfrestande med det här levernet även om det är underbart också. Ville bara hem och stänga in mig o se på film ensam. Jag gick förbi postfacket och såg paket från mamma och brev från A. Räddade min kväll. Mamma hade skickat raggsockar, mascara, korsordstidning och presenter till Enja + godis!! A skickade tidningsartiklar han hittat som handlade om naturvård, så gulligt!


I lördags skulle vi se Rally. Jag hade ju förberett mig väl med rallytidning m.m. Vi var ett gäng som tog oss ca 1timmes bilfärd + 1 timmes skidande/pulsande i meterhög snö genom tät skog för att nå sträckan de skulle köra vid lunch. 


Mängder av ny blötsnö och stigningen var brutal
vissa sträckor så bilen orkade knappt.


Väl framme hittade vi några trevliga norrmän som stod precis där vi kom ut ur skogen. De tyckte nog att vi var lite tokiga men välkomnade oss att stå i deras fålla. 2min senare kom infon om att sträckan PRECIIIS blivit borttagen pga tidsbrist. Besvikelsen i mina ögon gick inte att missa. Å så sur jag blev. Jag som var den som mest ville se rallyt. De andra var glada bara att få sitta vid elden och grilla...som vi gjort hela veckan. Jag surade en stund men sen njöt även jag av sol (som vi inte sett på 2v typ) och en varm lägereld. På vägen tillbaka tog vi skidorna på ryggen.

Solen tittar fram just när vi kom fram

I är inte glad här stackarn1 kommentar:

  1. Duktig du är att skriva, så intressant att läsa.Måste läsa upp det här för Arne ikväll. Kul att du ska sjunga lite i kyrkokören, De är kunskap det också. Kram mamma

    SvaraRadera