2014/08/07

Än är det sommar

Så kom sommaren tillbaka. Efter några dagars regn så fick vi tillslut sol idag. På dagen var vi ute och samlade in växter som vi artbestämde och försökte lägga på minnet. Jag märker att mycket har fastnat under sommaren då jag varit ute en del och repeterat. Men en del verkar aldrig fastna. Strätta, skräppa, kruståtel och stagg verkar omöjliga. Ännu värre med de latinska namnen. Jag kan nästan inte ett enda trots att vi upprepar dem jämt.. Åldern tar ut sin rätt verkar det som.

Efter skolan åkte vi till en stuga i skogen där två klasskamrater bott i sommar. Den ligger verkligen jättefint vid en sjö. Inget sommarstugeområde direkt utan ganska öde men det var så stillsamt och rofyllt. Där blev det först bad och sen fika i kvällssolen. En perfekt sommarkväll.
2 kommentarer:

  1. Så mysigt ni hade vid stugan, skönt att det blev sol efter regn. Här har det åskat o regnat idag, översvämningar på gator okällare. men nu har gräsmattorna fått lite näring så det kan växa igen . Nu kommer nog kikaren snart, Marcus skulle skicka över den till dig.jag tar Arnes med mig till honom. Kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja jättemysigt hade vi! Marcus har skickat tuben idag så jag får den nästa vecka!

      Radera