2016/08/14

Sommaren hittills

Så har det gått ännu några veckor av sommaren. Vädret har slagit om till lite mer höstlika temperaturer och vindar. Men jag vägrar kännas höstvibbar än. För nu väntas nämligen 2 veckors semester för mig. Wihoooo! Så himla skönt och välbehövlig efter de senaste veckorna..

Jag har inte bara jobbat under sommaren faktiskt. Först var jag ju på fjällvandring. När jag kom hem var det dags för vigsel mellan två människor som jag håller mycket varmt om hjärtat. Jag fick äran att vara med på deras speciella dag från början till slut. En helt igenom underbar dag som jag bär med
mig livet ut.
Efter en veckas jobb så åkte jag ner till stugan i Småland över helgen. Fick träffa Enja igen som varit på kollo utan mig i två veckor och så hann jag med några bad och lite shopping på min favorit outlet. Tyvärr gick bilen sönder så jag var tvungen att lämna kvar den där då den inte gick att köra hem.


Helgen efter det kom min vän D på besök. Vi har inte setts på kanske 4-5 år men så fort han klivit in genom dörren var allt som vanligt. Han hade sin superhärliga flickvän med sig och det var vi tre som hängde ihop hela helgen. Vi var i stan och käkade lunch, fikade, strosade och åt jättegoda middagar. Besöket avslutades med Pride-paraden som vi såg från Humlan. 

Efter så här många roliga helger så kom det en helg som blev lite annorlunda. Min bror ringde förra söndagen och berättade att pappas sambo Gun hade gått bort. Pappa hittade henne på morgonen, på hennes födelsedag, liggandes helt kall. Hon vaknade inte när han skulle ge henne blommor och presenter. Hon hade fått en hjärtinfarkt på natten och vaknade aldrig igen. Pappa var såklart jättechockad och jag åka genast hem för att vara med honom den dagen. Sedan dess har dagarna gått i varandra, har varit så sjukt mycket på jobbet så jag kunde inte ta ledigt. Men i fredags åkte jag hem till familjen igen och vi var tillsammans hela kvällen.

På måndag ska jag lämna över till mina kollegor som kommer tillbaka från 7 resp 5 veckors semester. Vill ju gärna göra deras övergång smidig och inte panikartad..för det kan lätt bli så när man kastas in i det högtryck vi har nu inför höstsäsongen. 

Men sen på eftermiddagen åker jag & den här mysfisen ner till mamma och A i Småland. Ska bara vara i några dagar. Bada, besöka loppisar och läsa böcker. Sen ska jag faktiskt iväg till fjällen igen några dagar. Längtar!

 Inga kommentarer:

Skicka en kommentar